Marató d’Empúries

La Marató d’Empúries és una marató romàntica en un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica.

Es proposen diferents circuits adaptats a les capacitats o preferències de cadascú, perquè no tothom pot o desitja córrer una marató. Així doncs, es pot triar participar en qualsevol de les tres proves que s’ofereixen: Marató, Mitja Marató o bé la Cursa dels 10km.
 
De ben segur que a Empúries no trobareu el circuit més ràpid del món, però sí un dels més atractius. Corrent, podreu gaudir de llocs únics i privilegiats que de ben segur us emocionaran, perquè transcorren en el marc incomparable que formen els nuclis urbans de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.
 
Podreu gaudir del litoral de la badia de Roses, que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món. Una distinció amb l’aval de la Unesco, que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món. Certament, aquesta distinció reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn.
 
marato-empuries
Cartell publicitari de la XIV Edició de la Marató d’Empúries (2016)

 


La Marató d’Empúries se sol programar pel primer diumenge del mes de maig, i com ja és tradicional, tant la sortida com l’arribada es fan al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. De fet, abans de prendre la sortida oficial, tots els corredors passen pel mig de l’antiga ciutat grega d’Empúries.

També se sol servir una degustació d’anxoves per als participants.

La Marató d’Empúries està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de l’Escala i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.

 

On: L’ESCALA

Quan: primer DIUMENGE de MAIG

Més informació i inscripcions fent clic AQUÍ


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *